Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kalıcı Konutlar Hastane Bulvarı’nda yeşillendirme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında bulvar boyunca uzanan orta ve yan refüjler, dönel kavşak içleri ve bisiklet yolları belediyenin kendi üretimi olan peyzaj süs bitkileri ve kesme çimlerle yeşillendiriliyor.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl baştan aşağı yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşan Kalıcı Konutlar Hastane Bulvarı’nda eksiklikleri tamamlamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki bulvar boyunca uzanan tüm yan ve orta refüjler ile dönel kavşakların içi yeşillendirilecek.

Bulvar boyunca uzanan refüjlere ve kavşak içlerine belediyenin kendi üretimi olan lavanta, taflan, mazı gibi peyzaj süs bitkilerini dikerek yine belediyenin kendi üretim sahasından getirilen kesme doğal çimleri döşüyor.

Ekipler ayrıca, bisiklet yolunu kullananların ferah bir ortamda keyifli bir gezinti yapmalarını sağlamak amacıyla da bisiklet yollarının çevresini lavanta çalı bitkileriyle donatıyor.

 

Editör: TE Bilisim