Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu’ya yapılacak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve Termal Otel projeleri hakkında bilgiler verdi. Beydili; “Karacasu Beldesi’nin önü açık. Beldemize yapılacak yatırım ne olursa belediye ve belediye başkanı olarak yatırımcının yanında yer alacağız. Niyetimiz fikrimiz bu” dedi.

Haber: Aslı Akış

Celal Beydili, Karacasu’ya yapılacak yatırımlar konusunda destek vereceğini belirterek Fizik Tedavi Rehabilitasyon hastanesinin 320 kapasiteli olacağını söyledi. Öte yandan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 53 dönümlük araziye700 yataklı termal otel yapılacağını ifade eden celal Beydili beldenin büyüyeceğini vurguladı.

“FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON HASTANESİNİ KAZANDIRACAĞIZ”

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin 220 yataktan 320 yatak kapasitesine çıkarıldığını kaydeden Beydili projeye Nisan ayında başlanacağını belirterek; “Bu proje 220 yataklı idi. Bu yöre halkına hitap etmez dedik çünkü buraya Türkiye genelinden gelen var. Yatak konusunda çok büyük sıkıntılar var. Bu yüzden başhekim sıkıntıya düşüyor. Vatandaşta yatışı alamadığında o zaman direk belediye başkanını arıyor. Hastanenin aldığı karara saygı duyuyoruz ama eğer imkanınız varsa bu hasta acil yatması lazım yardımcı olun diyoruz ve oluyorlar sağolsunlar.

Ben çıtayı yükseltelim size dört kat verelim yatak sayısı artsın dedim. Onlar geldiler bizde 4 kat olarak verdik. Şu an 320 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon hastanesi olacak. Kendileri de memnun oldular teşekkür ettiler. Benim görüşmelerim aldığım duyumlarda Nisan ayında buraya kepçe girecek nasip olursa. Şu an proje aşamasında. İnşallah 2019 bütçesine ayrılacak. Karacası beldesine de burada 320 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon hastanesini kazandıracağız” şeklinde konuştu.

“BU BELDE BÜYÜYECEK”

700 yataklı termal otel hakkında Muhittin Palazoğlu ile görüştüklerini ifade ederek; “Orman Bakanlığının burada 53 dönüm arazisi var. Oraya da 700 yataklı otel düşünülüyor. Muhittin Palazoğlu yılbaşına kadar bir proje yaptıracak. Nasip olursa otele başlayacak. Tabi zaman ihtiyacımız var. Karacasu Beldesi’nin önü açık diyorum. Biz işin başındayız. Beldemize yapılacak yatırım firma şirket taşeron ne olursa olsun gelen kişileri onure ediyoruz. Belediye ile ilgili evrak kayır ne ise proje noktasında yardımcı oluyoruz. İşleri hızlandırıyoruz. Yeter ki birileri gelsin beldemize yatırım yapsın. Bizim söylediğimiz nokta çalışmalarımız,  niyetimiz fikrimiz bu. Bu belde büyüyecek. Zamana ihtiyacımız var. Bizde gereken ne ise belediye ve belediye başkanı olarak yatırımcının yanında yer alacağız” diye konuştu

 

 

Editör: TE Bilisim