Boluspor'un tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Gökhan Karadeniz sporundibi.com'a açıklamalarda bulundu. Karadeniz, yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirtti.

Takım ortamının çok iyi olduğunu söyleyen Gökhan Karadeniz, bunun maçlara da yansıyacağını dile getirdi.

“İDDİALIYIZ”

Deneyimli futbolcu, bu sezona ayrı bir motive olduklarını dile getirirken; “Bu sezon çok iddialıyız” ifadesini kullandı.

“KENETLENDİK”

Camia olarak kenetlendiklerini ifade eden kaptan, Takımdan öte aile olduk. Taraftarlar olsun futbolcular olsun keza yönetim olsun, birbirimizle olan bağ çok kuvvetli, bu da bize ekstra bir güç veriyor” ifadesini kullandı.

“BÜYÜK BİR GURUR”

Takım kaptanlığı için mutlu ve ayrı bir gururlu olduğunu ifade eden golcü oyuncu, “'Boluspor'u en iyi yerlere getireceğiz” açıklamasını yaptı.

“GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM”

Sezona güçlü bir şekilde çalıştığını aktaran deneyimli futbolcu, “Tecrübem ile takıma katkı sağlayacağım” ifadesini kullandı. Kendisini her zaman güçlü tuttuğunu söyleyen Gökhan Karadeniz, gollerine devam edeceğini vurguladı.

“GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Taraftarlara da değinen kaptan, “Onların desteğini her zaman hissediyoruz, bize inanmaya ve güvenmeye devam etsinler. Birlikte çok güzel günler göreceğiz” şeklinde konuştu.

“EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Gökhan Karadeniz, bu doğrultuda hedeflerine doğru emin adımlara ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.

GÖKHAN KARADENİZ KİMDİR?

2 Mayıs 1990 yılında Bursa'da dünyaya gelen Gökhan Karadeniz, futbola 2001 yılında Karacabeyspor'da başladı. 2016-17 sezonun ikinci devresinde Göztepe'nin Bandırmaspor'a kiralık gönderdiği Gökhan Karadeniz, sezon sonu İzimir ekibine geri dönmüştü.  Gökhan Karadeniz, 2017-18 sezonun yaz transfer döneminde Göztepe takımından Erzurumspor kulübüne transfer oldu. Golcü futbolcu Gökhan karadeniz Erzurum'da 1 sezon geçrdikten sonra 2018-19 sezonu yaz döneminde Hatayspor'un yolunu tuttu. Hatayspor'da 1 buçuk yıl kadar forma giyen Gökhan Karadeniz, 2020-21 sezonun devre arasında Karadeniz ekibi Samsunspor’un kadrosuna dahil oldu. O sezunun Kasım ayında Samsunspor, Gökhan Karadeniz ile yollarını ayırma kararı verdi. Golcü isim Gökhan Karadeniz, 12 Ocak 2022 tarihinde Boluspor'a imza attı. Halen Kırmızı Beyazlı ekibin başarısı için ter döküyor.

Kariyerinde 314 maçta forma giyen Gökhan Karadeniz, 89 gol sevinci yasarken, arkadaşlarına 50 gol pası verdi. Gökhan Karadeniz bu sürede toplamda 255 dakika sahada kaldı. Gökhan Karadeniz, forvet mevkiinin yanı sırasında merkez orta saha, sağ kanat, sol kanat bölgesinde oynayabilmektedir.

Tecrübeli futbolcunun transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 350 bin avro..

 

Editör: TE Bilisim