Kıbrıscık’ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen 26. Karagöl Kültür ve Sanat Festivali yapıldı. Bu seneki festivalde Suavi de konser verdi.

Kıbrıscık Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karagöl Kültür ve Sanat Festivali’nin bu 26.’sı düzenlendi.

Her sene ünlü bir sanatçının katıldığı festival, 8-9 Temmuz’da yapıldı. İki gün süren festivalin ilk gününde; BOFSAD (Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği) Fotoğraf Sergisi, Kenan Gülen Ahşap Oyma Eserler Sergisi, Kıbrıscık Halk Oyunları Gösterisi, Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi, Grup Anadolu ve Hülya Müzik Dinletisi ile Beşkardeş Grubu Konseri gerçekleştirildi.

Festivalin son günü olan ikinci günde; Kıbrıscık Halk Oyunları Ekibi gösterisi, Grup Anadolu ve Hülya Müzik Dinletisi, Grup Beşkardeş Konseri, Bolu Armelit Halk Dansları Topluluğu Gösterisi, Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Ekibi Gösterisi gerçekleştirildi.

SUAVİ KONSER VERDİ

Festivalin sonunda ünlü şarkıcı ve besteci Suavi sahne aldı. Davetlilerinde eşlik ettiği bir birinden güzel eserlerini seslendiren Suavi, kulakların pasını sildi.

 

Editör: TE Bilisim