Bolu Belediyesi Başkanvekili Tahsin Mert Karagöz ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aşevi’ni ziyaret ederek, kurban bağışlarını pay eden personelle bayramlaştı.

Haber: Aslı Akış-Oğuzhan Eke

Kurban Bayramı vesilesiyle personelle bayramlaşan Bolu Belediyesi Başkanvekili Tahsin Mert Karagöz ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, ziyaretlerine Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aşevi’nde başladı. Personelle bayramlaşmanın ardından Başkan Yardımcısı Özdemir, çalışan tüm personele tek tek baklava ikram etti. Ayrıca Özdemir, Başkanvekili Karagöz’e de baklava ikram ederek bayramlaştı.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi’nde kurban mesaisi başladı. Yardımseverlerle gerçek ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam eden Aşevine bağışlanan kurban payları hijyenik şartlarda düzgün bir şekilde parçalanarak paketler haline getiriliyor, son derece steril ortamda herhangi bir zarar vermeyecek şekilde ise muhafaza ediliyor.

Korona virüs salgını sürecinde de ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran Aşevi makbuz karşılığında yapılan kurban bağışlarını daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştırmak için duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan kurban bağışlarını bekliyor.

“PAY ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Program sırasında verdiği röportajında, Bolu halkının aşevine desteğini giderek arttırdığını dile getiren Başkanvekili Karagöz; “Bolu halkına bize gösterdikleri teveccüh ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün de güne erken başladık. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Rasim Özdemir ile birlikte birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Malumunuz ki bugün en yoğun çalışan birimlerimizden birisi de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz. Az önce buradaki personelimizle bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Aynı şekilde pay almaya devam ediyoruz. Bolulu vatandaşlarımızın da bizlere karşı çok yoğun bir ilgili var” diye konuştu.

“HER EVE BİR HİSSE GİRSİN”

Karagöz, ihtiyaç sahipleri bütün vatandaşlara bu yardımların ulaşmasının tek amaçları olduğunu aktararak; “Her eve bir hisse girsin’ diyerek sağ olsun vatandaşlarımız her yıl Bolu Belediyesi’ne güvenini biraz daha arttırarak paylarında ve hisselerinde bizlere daha çok destek vermeye başladılar. Arkadaşlarımız da gördüğünüz gibi burada yoğun bir mesai içerisindeler. Bizim amacımız gerçekten alan el veren el görünmeden ihtiyaç sahipleri bütün vatandaşlarımıza bu yardımların ulaşması. Ekiplerimiz akşam saat 7’ye kadar burada olacaklar. Hisse ve paylarını almaya devam edecekler. Tüm İslam âleminin ve tüm Bolu halkının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah nicelerine erdirmeyi nasip eylesin inşallah” dedi.

Aşevinde gerçekleştirilen bayramlaşma, Zabıta Müdürlüğü ve sonrasında diğer birimlerle devam etti.

Editör: TE Bilisim