Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, karantinada oldukları için dışarıya çıkamayan Tekin ailesinin bahçede beslediği kedi ve köpeklerinin mama ihtiyaçlarını karşıladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantinada olan hastalara yemek hizmeti sunan Bolu Belediyesi, karantinadaki bir ailenin bahçesinde beslediği hayvanlarının yardımına da koştu.

Alpağut Mahallesi’nde aynı apartmanda yaşadığı oğlunun ve gelinin Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasından dolayı kendisi de ayrı yaşadığı dairesinde karantinaya alınan Müzeyyen Tekin, dışarıya çıkamadığından için bahçede beslediği kedi ve köpeklerinin yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için Bolu Belediyesi’nden yardım istedi.

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yardım çağrısı üzerine Tekin ailesinin yaşadığı adrese gelerek, bahçedeki kedi ve köpeklere mama verdi.

“Allah başımızdan eksik etmesin”

Gözü gibi baktığı kedi ve köpeklerine mama veren belediye ekiplerine teşekkür eden Müzeyyen Tekin, “Çocuklarım ve torunlarım ailecek rahatsızlar. Ben de karantinadayım. Dışarıya çıkma imkanım olmadığından kedi ve köpeklerim aç kalacaklardı. Aklıma belediyemiz geldi. Çok sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Mama yardımında bulundular. Allah, belediyemizi başımızdan eksik etmesin. Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a çok teşekkür ediyorum” dedi. Belediye ekiplerine evinin penceresinden teşekkür eden Kovid-19 hastası Ahmet Tekin de “Belediyemize çok teşekkür ederiz. Özellikle Tanju Başkanımıza çok teşekkürler.  Bu soğuk havada geldiğiniz için var olun.”  ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim