Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu-Göynük karayolunun cezaevi mevkisine kadar olan bölümünü Ramazan Bayramı'na yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yol çalışmalarının kalanını da Allah'ın izniyle Kurban Bayramı'na yetiştirmeyi planlıyoruz. Göynüklü hemşerilerimiz ve Akşemseddin diyarı Göynük'ü ziyaret edecek vatandaşlarımız bundan böyle rahat ve konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacak” dedi.

AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Belediye Başkanı Kemal Kazan, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'u Başkent'te Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

Göynüklü siyasiler, Meclis'teki çalışma odasında bir araya geldikleri Milletvekili Ercoşkun'a ilçedeki ulaşım yatırımlarına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve devam eden çalışmalar üzerine Ercoşkun'la istişarelerde bulundu.

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖYNÜK MESAİSİ

Milletvekili Ercoşkun, taleplerini dinlediği siyasilerle birlikte daha sonra Karayolları 4'ncü Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Milletvekili Ercoşkun, beraberindeki siyasilerle Göynük'te hayata geçen ulaşım yatırımlarının başarıyla tamamlanması noktasındaki hedefle Bölge Müdürü Öner Özgür'le bir araya gelerek, taleplerini aktardı ve görüşme sonunda bölgede devam eden ulaşım yatırımları konusunda hedeflenen sonucu elde etmeyi başardı.

"BOLU-GÖYNÜK KARAYOLUNUN CEZAEVİ MEVKİSİNE KADAR OLAN BÖLÜMÜ RAMAZAN BAYRAMI'NA YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Milletvekili Ercoşkun, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı öncesi, Göynüklü hemşerilerimize önemli bir müjde vermek istiyorum. Bolu-Göynük karayolundaki yol çalışmaları artık son aşamaya geldi. Göynüklü vatandaşlarımızın yakından bildiği cezaevi mevkisine kadar ki yol çalışmaları Allah'ın izniyle Ramazan Bayramı öncesi tamamlanmış olacak ve satıh kaplama asfaltla bu yolu bayramda vatandaşlarımızın kullanımına inşallah açmış olacağız” dedi.

"YOL ÇALIŞMALARININ KALANINI DA, ALLAH'IN İZNİYLE KURBAN BAYRAMI'NA YETİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ"

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının devamında, şöyle konuştu: "Ramazan Bayramı'ndaki ulaşım yoğunluğunu göz önünde bulundurduğumuzda, bu yolun bayrama yetişmesi oldukça önemliydi. İnşallah elbirliğiyle bu süreci tamamlayacağız. Daha sonra da cezaevi mevkisinden Göynük'e kadar olan kısmı da Kurban Bayramı'na kadar tamamlamış olacağız. Bu vesileyle gerçekten hizmetin en iyisini hak eden Göynük halkımıza gecikmeli de olsa, bu ulaşım yatırımını kazandırmış olacağız. Bu önemli yatırımın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının sonunda, taleplerine sağladığı katkı ve destekten dolayı Karayolları 4'ncü Bölge Müdürü Öner Özgür'e ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim