Bolu Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün gece başlayan ve gece boyunca etkisini gösteren kar yağışı sonrası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışı başladığı ilk andan itibaren hızla sahaya çıkan ve şehrin dört bir yanına dağılan ekipler, şehir içi ulaşımda sorun yaşanmaması için büyük mücadele veriyor.

Onlarca kar kürüme aracı, greyder ve personelin görev yaptığı çalışmalarda ekipler, ana arterlerden başlayarak, bulvar, cadde ve sokaklarda hummalı şekilde kar temizleme çalışması yürütüyor.

Gerçekleşen çalışmalar sonucu şehir içi ulaşımı sağlayan ana arterler, kar kürüme araçları ve greyderler ile baştan aşağı temizlendi.

Şehir içi trafikte şu ana kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Bolu Belediyesi ekipleri buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda personel de İzzet Baysal Caddesi, Kent Meydanı ve Belediye ile şehrin birçok farklı noktasında küreklerle karla kaplı kaldırım ve yolları temizliyor.

SAHA PERSONELİNE SICAK ÇAY İKRAM EDİLİYOR

Soğuk havaya aldırış etmeden yolları ve caddeleri açmak için canla başla mücadele eden temizlik personeline ısınmaları için sıcak çay ikramında bulunuluyor.

ÖZDEMİR: “BOLU HALKI SİZE MİNNETTAR”

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir de belediye önünde görev yapan temizlik personellerine teşekkür etti. İşçileri görevleri başında ziyaret eden Özdemir, burada yaptığı konuşmada, “Bolu halkı gerçekte sizlere minnettar. Dün gece gerçekten yoğun bir kar yağışı oldu. Ama bugün itibariyle hem caddemizin birçok yerini temizledik. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

Özdemir, daha sonra işçilere sıcak çay ikram etti.

Editör: TE Bilisim