İlimizde yakında faaliyet göstermeye başlayacak olan Karpalas Otel kimsesiz çocuklar, şehit ve gazi yakınları için bir iftar düzenledi. Düzenlenen iftara 250’ye yakın kişi katıldı.

D – 100 Karayolu üzerinde Temmuz ayında faaliyete geçecek olan Karpalas Otel anlamlı bir iftar düzenledi. Otel düzenlediği iftarda kimsesiz çocukları, şehit ve gazi yakınlarını ağırladı. Düzenlenen iftara 250’ye yakın kişi katılım gösterirken davetliler iftarda eğlenceli vakit geçirdi.

İftarın ardından otel müdürü Uğur Özkoç otel hakkında bilgiler vererek “Kimsesiz çocuklar, şehit ve gazi yakınları için bir iftar verdik. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Temmuz ayı içerisinde faaliyete geçeceğiz. Biz Avrupa ve Asya pazarında açtığımız şehirlerde ilk 5 yıldızlı olma özelliğine sahibiz. Gerek yatak, gerek oda ve verdiğimiz hizmetler anlamında kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız. İddialı bir şekilde bu pazarda yerimizi almaya hedefliyoruz. 250 kişilik oda kapasitemiz, 1000 kişilik çatıda bulunan düğün salonumuz, 350 kişilik ana restoran, 350 kişilik alakart restoranımız bulunuyor. Misafirlerimizi ağırlayabileceğimiz 250 kişilik bir kafemiz ve üyelik sistemi ile çalışan spa merkezimizde otelimizde hizmet veriyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim