Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, düzenledikleri basın toplantısında, adalet yürüyüşünün Bolu etabında kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Haber: Mehmet Fatih Yalınız

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın kendilerine nerede isterlerse konaklayabileceklerini söylediğini ifade eden CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Karsu şöyle konuştu; “Bizim gayemiz barış ve sevgi dolu bir adalet içinde ülkemizi aydınlıklara götürmektir. Siyasi partilerin görevleri budur. Belediyelerin görevleri de aslında o beldede yaşayan insanların hayat şartlarını kolaylaştırmak, oradaki iyi hareketleri iyi olayları beslemek ve onları daha iyi yaşam şartlarına ulaştırmaktır. Ben Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Bizlere çok yardımcı olmuştur. Genel başkanımızın kahvaltı yaptığı köyü akşamdan temizletmesi, oraları bakımını temin etmesi, Atatürk Orman Parkında kendisinden ricamız üzerine oradaki yaşam şartlarını kolaylaştırması, izin vermesi. Hatta bana Bolu sınırları içerisinde istediğiniz gibi, istediğiniz yerde konaklayabilirsiniz. İstediğiniz hareketi yapabilirsiniz dedi. Bu yüzden kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tır parkını yine bize tahsis eden, yine belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Nihat Alpat Öztürk’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Onlardan bu cesareti almasak sıkıntılarımız daha da artardı diye düşünüyorum. Bizim amacımız yalnız CHP’lilere, CHP’ye hizmet etmek değil, adalet arayışında. Türkiye’nin adalet arayışına öncülük yapmaktı bizim görevimiz ve biz o görevimizi yaptık. Bize destek veren halkımıza, oralara gelen binlerce Bolu halkına teşekkür ediyorum.”

“Doğru bir şey yapıldığında teşekkür etmeyi de biliyoruz”

Başkan Yılmaz’a yardımlarından ötürü bir teşekkür de CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan geldi. Özcan ayrıca, su kesintisi ile ilgili Bolu Belediyesinin de bir rolünün bulunmadığını sözlerine ekledi. Özcan konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ben belediye başkanımızın yaptıklarıyla ilgili kısmen bilgi sahibiydim. Ama il başkanımız anlattı, oldukça yardımcı olmuş. Onun için de teşekkürlerimizi sunalım. Bir vesile ile de su kesintisiyle ilgili Bolu belediyesinin bir rolü olmadığını. Biz şunu zaten hep söylüyoruz. Her zaman eleştiriyorlar diyorlar bizim için. Ama bir şeyler doğru yapıldığında teşekkür etmeyi de biliyoruz. Keza aynı şekilde Vali Bey’den de tek talebimiz oldu, sağ olsunlar yarım saat içerisinde geri döndüler, organizasyonu yaptılar. Genel başkanımız huzurevini de ziyaret etmiş oldu. Bizim o anlamda bürokratlarımız, siyasi rakiplerimiz de üzerine düşenlerini yapmış oldular. O yüzden teşekkürü hak ettiklerinde de biz teşekkür etmekten de itina etmiyoruz.”

Editör: TE Bilisim