CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Sokakta bugüne kadar görülmemiş bir istek arzu var. Sokak değişim istiyor. Adayımız Tanju Özcan’la zafere ulaşacağız. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen ‘Mart’ın sonu bahar’ sloganımızı aynen tekrar ediyoruz. Bolu’muza bahar bizimle gelecek, hep birlikte çalışarak içimizi ısıtacak günlere ulaşacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu, 31 Mart yerel seçimlerinde Tanju Özcan’la Bolu’da zafere ulaşacaklarını belirterek sokağın değişim isteğini söyledi. Karsu, İYİ Parti’ye de teşekkür ederken, “İYİ Partililer gerçekten olgun bir şekilde ülkeye, Bolu’ya, memleketimize hizmet için çalışıyorlar. Biz de onları tasvip ediyoruz. Ortaklaşa bu ülkeyi daha güzel günlere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

“GÖRÜLMEMİŞ İSTEK VE ARZU VAR”

Sokaktaki havanın beklediklerinden iyi olduğunu belirten Kazım Karsu, “Bugüne kadar görülmemiş bir istek arzu var. Sokak değişim istiyor. Ekonomi insanları sıkıştırıyor. Ekonomi bozuk olunca insanlar işsiz kalıyorlar. Doların yükselişi insanlarda bir geçim sıkıntısı yarattı. Bu geçim sıkıntısı ‘Acaba nerden geliyor’ sorusundan ziyade ‘Nasıl yönetiliyoruz’ safhasında. Tek kişinin yönettiği koca bir ülkede tabi bunlar normal. Biz bu normal görünen şeyi tekrar parlamenter sisteme dönmekle değiştirebileceğimizi düşünüyoruz. Yerel seçimlerin de genel seçimlere yol gösterici, aydınlatıcı olacak diye düşünüyorum. Yerel seçimlerde belediye başkanları daha çok ön saflara geçiyorlar, çünkü insanların belediyeden, belediye başkanlarından beklentileri çok fazla. Öte yandan insanlar, yerel seçimlere genel seçimleri aydınlatıcı unsurdur diye bakıyorlar, doğrusu da budur” diye konuştu.

“POLEMİKLER DOĞRU DEĞİL”

“Ben hep tembih ederim, ‘Polemikleri bırakalım yapacağımız işlere bakalım’ diye. Geçmişte Bolu’ya hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, tüm çalışanlarına ben teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ülkemize, Bolu’muza, hepimize öyle veya böyle büyük hizmetlerde bulunmuşlardır. Kendilerini kutluyorum, ama polemiklerden kaçınmak gerek diye düşünüyorum. Polemikler insanları doğru yollara götürmez. Bazen düşünmediğiniz şeyleri söylemek mecburiyetinde kalırsınız. Karşınızdakini yıpratırsınız ama siz de yıpranırsınız. Kavgadan ziyade barış, sevgi dolu bir çalışmanın içinde olmanın daha faydalı olacağı kanaatindeyim.”

İYİ PARTİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İttifak için İYİ Parti’ye teşekkür eden Karsu, “Tabi bir şeyler yapılması lazım. İnsanlar fedakarlık ettiği müddetçe ülkemiz kazanır diye düşünüyorum. Yalnız biz kazanalım bizim olsun hesabından hareket etmiyoruz. Hepimizin olsun, bu ülke hep kazansın, barış içinde, huzur içinde yaşasın. Belediyenin asli görevi zaten hizmet verdiği ilde insanların yaşam seviyesini yükseltmesidir. Belediyenin esas işlevi hizmet. O ildeki, o yöredeki insanlara hizmet olarak yansımalıdır bu. İYİ Parti’ye teşekkür ediyorum, İYİ Partililer gerçekten olgun bir şekilde ülkeye, Bolu’ya, memleketimize hizmet için çalışıyorlar. Biz de onları tasvip ediyoruz. Ortaklaşa bu ülkeyi daha güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

 “UMUTLUYUZ, ÇALIŞIYORUZ, KAZANACAĞIZ”

“Genel Merkezimiz tarafından belirlenen ‘Mart’ın sonu bahar’ sloganımızı aynen tekrar ediyoruz. Bolumuza bahar bizimle gelecek, hep birlikte çalışarak içimizi ısıtacak günlere ulaşacağız. Umutluyuz, çalışıyoruz, daha çok çalışacağız, kazanacağız, biz geliyoruz. Bolu’yu geleceğe ulaştırmak için, Bolumuzu kalkındırmak, gerçek anlamda geliştirmek için var gücümüzle geleceğiz.”

 

Editör: TE Bilisim