Kabongo Kasongo, Boluspor’u İstanbul’da 3 puana taşıdı.

Ligin ilk yarısında takımın skor gücünü arttıran ve puanlar kazandıran golcü futbolcu, İstanbul deplasmanında ada ‘kaldığım yerden devam’ diyerek galibiyetin mimarı oldu.

İlk 11 de düşünülmese de oyuna girdiği anlarda profesyonelliğini gösteren golcü futbolcu performansı ile ben işimi yaparım mesajını da vermeyi ihmal etmedi.

Gidecek mi, kalacak mı tartışmaları nerdeyse bir aydır devam eden Kabongo Kasongo, kendisine yapılan eleştirilere en güzel cevabı İstanbulspor maçında verdi.  Boluspor, Kabongo Kasongo’nun oyuna dahil olana kadar pozisyon ve rakip kalede etkisiz bir görüntü verdi.

Golcü oyuncu ilk golde Gökhan Karadeniz’e asistini yaparken karşılaşmanın son bölümlerinde ise yine klasını konuşturdu. Ligin ilk devresinde attığı gollerle Boluspor’a kritik puanlar kazandıran Kasongo İstanbulspor maçında takımını  galibiyete taşıyan golü attı.

Kırmızı beyazlıların en çok gol atan oyuncusu olmasına rağmen kadroda yer bulamasa da küsmeyen, darılmayan sadece işini yapan Kongolu Kabongo Kasongo, ‘ben işimi yaparım’ diyerek mesajını da net verdi.

Editör: TE Bilisim