Bir kedinin saldırısına uğrayan yavru kuşu kurtaran Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Hikmet Ertan, yavru kuşu tedavi edilmek üzere Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

 Sabah saatlerinde bir kedinin saldırısına uğrayarak yaralandığını gören Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Hikmet Ertan, yavru kuşu kedinin elinden kurtardı.

Yaralı olduğu tespit edilen kuşu ne yapacaklarını bilemeyen hastane yetkilileri Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık’a ulaşıp kuşun durumunu anlattılar.

Hayvanlar konusunda hassasiyeti ile bilinen Figen Varlık, yetkili personelini göndererek hastaneden yaralı kuşu aldırdı.

Konu ile ilgili bilgi veren yetkili personel Naim Elaldı, kanatlı hayvanların Milli Parklar Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olduğunu belirterek, yaralı kuşa gerekli müdahalenin yapılıp Milli Parklar Genel Müdürlüğü veterinerlerine teslim edileceğini belirtti.

Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz ise zaman zaman Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini ve ihtiyaç durumda kendilerine her konuda yardımcı olan yol gösteren başta Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık olmak üzere tüm personele gönülden teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim