Cumhuriyet Halk Partisi Kıbrıscık İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Karadoğan, İl Genel Meclisi Ekim toplantılarında söz alarak Kıbrısçık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile ilgili konuştu. Karadoğan; “Kıbrısçık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Cuma günü ihaleye çıkmıştır. Başta Yaşar Yüceer olmak üzere tüm meclise teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

2018 yılında kaymakamlık tarafından fakir fukara fonu’na devredilen daha sonra yaşlı bakım evi yapılması planlanan ve 2019 Kasım ayında CHP il genel meclisi üyelerinin verdiği önerge ile kaymakamlık idaresinden alınarak Kıbrıscık’ kazandırılan YİBO geçtiğimiz hafta ihaleye çıktı. CHP Kıbrıscık İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Karadoğan, ilçeye kazandırılan ilköğretim okulu için meclis üyelerine teşekkür etti.

“KIBRISÇIK EĞİTİM YÖNÜNDEN GERİ KALMAMALIYDI”

CHP Kıbrıscık İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Karadoğan, 9 yıl önce inşaatı tamamlanan ve atıl vaziyette bekleyen Kıbrısçık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu gelişmelerini aktardı. Karadoğan; “Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Kıbrısçık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Cuma günü ihaleye çıkmıştır. Bu ihaleye çıkmasında siz değerli arkadaşlarımın katkıları büyüktür. Başta Yaşar Yüceer olmak üzere tüm meclise teşekkür ediyorum. Kıbrısçık eğitim yönünden geri kalmamalıydı. Kıbrıscık’ta tek bir görevli olsa bile, aydın insan çıktığını biliyoruz” şeklinde konuştu.

1 MİLYON TL ÖDENEK AKTARILDI

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ise; “1 milyon 600 bin TL civarında bir yatırım yapılacaktır. En kısa süre içerisinde eğitim-öğretim açılır diye temenni ediyoruz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim