Bandırma Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Kıbrıscık Belediyesine tahsis edilen araç, ilçeye getirildi.

Kıbrıscık Belediyesinin araç filosu genişledi. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun arasında imzalanan protokol ile Bandırma Belediyesi tarafından Kıbrıscık’a bir adet binek araç tahsis edildi.

“YOKTAN VAR ETMENİN PEŞİNDEYİZ”

Konuyla ilgili Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen tarafından yapılan paylaşımda, “Yoktan var etmenin peşindeyiz. Büyükşehir ve kardeş belediyelerimizin desteği ile yolumuza devam ediyoruz. Kardeş Bandırma Belediyemizin desteği ile yeni binek aracımız oldu. Bizlere bu desteği sağlayan başta değerli Belediye Başkanımız Sayın Av. Tolga Tosun’a ve Bandırma Belediyesi arkadaşlarımıza ilçem adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ayrıca İlçemize hayırlı uğurlu olması dileğiyle Biz bize yeteriz Her şey Kıbrıscık için” dedi.

“BİZ BİZE YETERİZ”

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise, birlik vurgusu yaparak, “Biz bize yeteriz felsefesiyle kardeş şehrimizin de yanında olmaya çalışıyoruz, satın aldığımız araçlardan birini de Bandırma halkının bir hediyesi olarak dost şehrimiz Kıbrıscık Belediyesine armağan ettik” ifadelerini kullandı.

Binek araç, Kıbrıscık’a getirildi.

Editör: TE Bilisim