Bolu Abant'ta CHP TBMM Grubu'nun 27. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme toplantısı Bolu Abant'ta gerçekleştirilecek. Abant kampı bu akşam Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun otele giriş yapmasıyla başlayacak.

CHP son yıllarda Abant’ta gerçekleştirmiş olduğu milletvekillerinin aileleri ile birlikte katıldığı “Değerlendirme Toplantısı”na bir yenisini daha ekleyecek. Milletvekillerinin tamamının katılacağı toplantının gündem maddesini ise yerel seçimlerde izlenecek strateji oluşturacak. Toplantı Cuma günü Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak ve Pazar günü basım sunumuyla kapanacak.

Toplantıda; Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un uzun süredir üzerinde çalıştığı Yerel Seçim Strateji Belgesi, kampta ele alınacak.

CHP'nin yerel seçim ilkelerinin belirleneceği belgeye son şekli verilecek. Belge, kamp sonrası kamuoyuyla paylaşılacak.

Kampta ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz dış politik gelişmelere, Faik Öztrak ise ekonomik gelişmelere ilişkin sunum yapacak.

Kampın cumartesi günü yapılacak oturumunda milletvekillerine yönelik etkili iletişim semineri düzenlenecek. Sunum, Prof. Dr. Can Bilgili ve Kamil Sönmez tarafından gerçekleştirilecek.

Aynı gün milletvekillerinin soruları ve değerlendirmeleri de olacak.

Kamp, pazar günü gerçekleştirilecek basın sunumu ile sona erecek.

 

Editör: TE Bilisim