Boluspor, 2017–2018 futbol sezonu hazırlıklarına 29 Haziran’da yapacağı antrenman ile başlayacak. Kırmızı beyazlı transfer komitesi takıma yeni katılacak oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncuları da belirledi.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, kırmızı beyazlılarda geçtiğimiz sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren 10 oyuncu hakkında raporunu transfer komitesine verdi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Tecrübeli teknik adam açıklamalarda bulunarak, 10 oyuncunun yeni sezonda Boluspor’da olmayacağını ifade ederek; “Dışarıdaki kiralık oyuncuların hiç birini kadroya dahil etmeyeceğiz. 12-13 tane belirlediğimiz isimler var. Bu sezon onlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çapa sözlerine şöyle devam etti; “Biz geçen sezon herkesi görme adına çünkü yönetimde bizlerde çoğu oyuncuyu bilmiyorduk. Altyapıdaki oyuncular olsun, kiralık oyuncular olsun bundan dolayı herkesi davet ettik. Antrenmanlarda gördük. Bize fayda sağlayacakları tuttuk, fayda sağlamayacakları gönderdik. Ama bu sezon öyle bir şeyimiz yok. Çünkü dışarıdaki kiralık oyuncuların hiç birini kadroya dâhil etmeyeceğiz. 12–13 tane belirlediğimiz isimler var. Bu sezon onlarla devam edeceğiz. Yeni gelecek olan arkadaşlarımız bize katılacak. Süreci ve zamanı değerlendirip sezona iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Çünkü bu süreç bizim için çok önemli.”

Editör: TE Bilisim