Bolu Belediyespor ile Bolu Belediyesi'nin kısıtlamalardan ve bayramdan sonra koordineli hareket edeceği öğrenildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediyespor için sponsor görüşmelerini sıklaştırırken, gelecek sezon maçlarının Karaçayır Spor Salonu'nda oynanması için girişimlerde bulundu.

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve Bolu için bir tarih yazan Bolu Belediyespor'un bu ligde kalıcı olabilmesi için hem tesis hem de transferler için düğmeye basıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da Bolunun Sultanlarına sponsor bulabilmek için görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenilirken, voleybolun en üst ligi olan Sultanlar Liginde iyi bir takım istediği bayram ve kısıtlamaların bitmesi ile yoğun bir mesaiye başlayacağı iletildi.

Karaçayır Spor Salonunda oynanması beklenen maçlar için görüşmelere de başlandığı öğrenilirken,  Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Bolu'da ki firmaların yanı sıra ulusal markalarla da temasa geçtikleri öğrenildi. Bolu'ya voleybolu sevdiren ve tarihi bir başarı yaşatan bir çok firmanın reklam konusunda Sultanlara destek vereceği gelen haberler arasında.

Editör: TE Bilisim