Klasik araç tutkununun buluştuğu bu yıl 3 üncüsü düzenlenen ‘Göynük Klasik Araç Buluşmasına’ oldukça yüksek bir katılım oldu. Belediye başkanı Ahmet Çankaya bu yıl üçüncüsü gerçekleşen organizasyonun önümüzdeki yıl festival haline dönüştürüp 2 güne yayacaklarını dile getirdi. Bu büyük müjde klasik otomobil sevdalılarını çok mutlu etti.

Organizasyonu yöneten Klasik araç sever Uğur Ünal “ Başkanımız Ahmet Çankaya misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp konuklarımızın hepsinin memnun ayrılmasını sağladılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Önümüzdeki yıl organizasyonumuz daha geniş kapsamlı ve bir güne sığdırmak yerine 2 güne yayıp gelen klasik araç tutkunlarını ilçemizi ve Bolu’nun doğal güzelliklerini görme imkanı sunucağız. Ben buradan bu organizasyonda emeği geçen başta Göynük Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’ya, ilçe emniyetimiz ve jandarmamıza organizasyonumuzun İstanbul koordinatörü Göksel Akbaş’a, yemek sponsorumuz Göynük Lezzet Sofrası Volkan Aktana, mahali sanatçımız Erkan Bekmez’e ve bizleri değerli araçları ile yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Sosyal medya üzerinden farklı grupların buluşmalarında her yıl mekan ve yer sorunu yaşanmakta. Biz bu tür buluşma organize eden tüm Klasik Araç tutkunlarını ve hobidaşlarımızı önümüzde ki yıl yapılacak olan Başkanımızın dediği gibi Klasik Araç Festivaline Bekliyor olacağız. Konserlerimiz hediyelerimiz ve misafirperver Göynüklü hemşehrilerimiz ile ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyarız.

Göynük tarihi mimarisi ile Klasik araç buluşmalarında çok güzel kareler oluşmasını sağladı. İlçe tanıtımı vede ilçe ekonomisine katkı sağlayacak bu tarz etkinlikler ile diğer ilçelerimizin arasında adını sıkça duymaya başladığımız bir ilçe konumuna yükselmekte” dedi.

Editör: TE Bilisim