AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı.

Ülkenin en önemli serveti olan gençlerle yürümenin gelecek adına ümit verdiğini ifade eden AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti 19 Mayıs 1919 da başlayan, Aziz Milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekûn bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile zorlu bir süreç sonucunda kurulmuştur. İlk adımı 19 Mayıs 1919 da atılan Milli Mücadele sürecinde milletimiz var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle, uğrunda binlerce şehit vererek sonuçlandırmış bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır.19 Mayıs bağımsızlığımız adına bir milat olmuş, milli hafızamızda gururla kalmıştır. 19 Mayıs 1919 da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya devam etmektedir. O gün nasıl ki istiklalimiz için büyük bedeller ödenmiş ise bugün de istikbalimiz için büyük bedeller ödenmektedir. Şehitlerimizden aldığımız güç ve ilhamla bu mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Ülkemizin en önemli serveti olan gençlerimizle birlikte yürümek bizleri gelecek adına ümitlendirmektedir.

Ülkesini seven, değerlerine bağlı, çağı yakalayan, ilim ve fende dünyayla yarışan bir gençliğin, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağına inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ilerlemesinde en büyük güvencemiz gençlerimizdir.

Ülkemizin kurtuluşu ve bekası uğrunda büyük emek ve mücadele veren Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Türkiye’nin müreffeh yarınları için umudumuz ve en büyük gücümüz olan gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Editör: TE Bilisim