AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Konak mesajında; “Tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını, bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zaferlere ulaştırmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82’nci yılında şükranla bir kez daha hatırlıyor, aramızdan ayrılışının bu yıl dönümünde kendisini rahmetle anıyorum.

Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır.

O’nun en büyük özelliği de milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu şartlara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları püskürtecek azim ve kararlılığa sahiptir.

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim