Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereketlerle dolu bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Konak mesajında; “Tüm İslam Âlemi olarak hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın ve bunu idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışma gibi sadece inananlar arasında hâkim olan böyle bir anlayışın da zirve yaptığı böylesine müstesna günleri en iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramlar ziyaretlerde bulunduğumuz, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel günlerdir, ancak bu senenin koşulları sağlığımız açısından riskler teşkil ediyor. Bayramımızı hüzne çevirmemek için özellikle mesafe konusu başta olmak üzere maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralına muhakkak uymalıyız. Ancak bu şekilde kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruyabiliriz. Uzun yola çıkacak hemşerilerimizden trafik kurallarına dikkat ederek önce kendilerinin, sevdiklerinin ve hiç tanımadıkları insanların hayatlarını korumalarını önemle rica ediyorum.

Bu vesileyle, şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Bolulu hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim