Bolu Belediyesi ekipleri, kentin çeşitli noktalarındaki bank ve oturakları kaldırarak, koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek için tedbiri artırdı. Şehir merkezindeki sökülemeyen sabit banklar için de fileli önlem aldı.

HABER: Aslı Akış

Covid-19 salgının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını düşünerek çalışmalarını sürdüren Bolu Belediyesi bir önlem daha aldı. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, Demokrasi Meydanı, İzzet Baysal Caddesi ve Kent Meydanındaki banklar belediye ekiplerince geçici süreliğine kaldırıldı.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri banklarda oturan vatandaşları evlerine gitmeleri ve dışarı çıkmamaları yönünde uyarılarına devam ederken, virüsle mücadele için 50 kişilik hijyen timi kuran ve her gün düzenli olarak kamusal alanları dezenfekte eden Bolu Belediyesi, şehir merkezindeki bankları da tedbir amaçlı kaldırdı.

SÖKÜLEBİLİR BANKLAR GEÇİCİ OLARAK KALDIRILDI

Ekipler, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan vatandaşların toplu halde oturmalarını engellemek için belediye önünden başlayarak, kent meydanına kadar uzanan İzzet Baysal Caddesi’ndeki sökülebilir oturma gruplarını ve bankları yerlerinden söküp, araçlara yükledi.

SABİT BANKLAR İÇİN FİLELİ ÖNLEM ALINDI

Ekipler tarafından, Kent Meydanında sabit kent mobilyaları için de fileli önlem alındı. Çoğunluğu kent meydanında bulunan kent mobilyalar etrafına file çekilerek, oturulamaz duruma getirildi.

 

Editör: TE Bilisim