Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimlerinde sandıktan; Yaşar Yüceer, Zerrin Yavuz Açıkalın, Fatih Yavuzer ve Mustafa Temel çıktı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Öğretmen Evinde, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimleri, Vali Yardımcısı İlhan Turgut başkanlığında gerçekleştirildi. 2 İl Genel Meclis üyesi ve 2 muhtarın encümen olarak görevlendirildiği seçime katılan İl Genel Meclis üyesi adaylar; Yaşar Yüceer, Zerrin Yavuz Açıkalın, Erhan Beykoz, Erdal Tombak; seçime katılan muhtar adayları ise Fatih Yavuzer, Mustafa Temel ve Hüsamettin Biçer oldu.

SONUÇLARI TURGUT AÇIKLADI

116 birlik üyesinin oy kullandığı seçimde ilk oyu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer sandığa attı. Seçimlerin sonuçlarını ise Vali Yardımcısı Turgut açıkladı:

“Oylama sonucuna göre Yaşar Yüceer 89, Zerrin Yavuz Açıklan 81, Erhan Beykoz 41, Erdal Tombak 10; muhtarlardandın da Fatih Yavuzer 86, Mustafa Temel 57, Hüsamettin Biçer 47 oy almış. Bu durumda İl Genel Meclis üyelerimiz değişmemiş oluyor. Muhtar üyeler değişmiş oluyor.”

MUHTARLAR DEĞİŞTİ

Oylama sonucuna göre encümen üyeliğine seçilen meclis üyeleri; Yaşar Yüceer, Zerrin Yavuz Açıkalın; muhtarlar ise Fatih Yavuzer ve Mustafa Temel oldu.

“ÇALIŞMALARIMIZA DA DEVAM EDİYORUZ”

Seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Yüceer, “Bolu Merkez İlçe olarak Köylere Hizmet Götürme seçimimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Değerli muhtarlarımız bize verdiğiniz destek ve güven bizim sorumluluğumuzu ve omuzlarımızdaki yükü daha da arttırmakta. Sizlerin güvenine layık olabilmek için daha çok çalışmamız gerektiği düşüncesiyle söz aldım. Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Size layık olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımıza da devam ediyoruz” dedi.

“SİZLERE LAYIK OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİM”

Layık olmaya çalışacağını belirten Açıkalın ise, “Göstermiş olduğunuz özveriden ve beni sevmiş olduğunuza inandığım için çok teşekkür ederim. Sizlere layık olmaya gayret göstereceğim. Hepinizin yeri bende ayrıdır, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Seçimler sırasında Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı faaliyet raporu okunarak, oy birliği ile kabul edildi.

Editör: TE Bilisim