Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, transfer listelerinde yer alan Hakan Çinemre hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı, 3-5 gün içinde toplantı yapacaklarını ifade ederek; “Hakan ile de görüşme yaptım. Artık hakkında hayırlı neyse o olsun. Biz bekliyoruz. Artık oda kararını verecektir. 3–5 gün içinde de bu konuda bir toplantı olacak” dedi.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

Stoper bölgesine takviye planları yapan Boluspor, gözünü Fenerbahçe’nin genç stoperi Hakan Çinemre’ye dikti. Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı, Çinemre transferinin detaylarını paylaştı.

Çarıkcı, Hakan Çinemre ile görüşme yaptığını ve son kararı genç oyuncunun vereceğini ifade ederek şunları dile getirdi: “Bu transfer bittikten sonra İstanbul’da Aziz Başkan’dan, Hakan Çinemre konusunda kendisine rica ettim. Hakan Çinemre şu anda Boluspor’a gelmek istiyor ama Hakan’ın gönlünde biraz da süper lig takımları da var. Oda diyor ki ‘ben 3 yıldan beri bu ligde oynadım. Biraz da Süper lig takımlarında oynamak istiyorum’ diyor. Bir hafta içinde o da netleşir. Hakan ile de görüşme yaptım. Artık hakkında hayırlı neyse o olsun. Biz bekliyoruz. Artık oda kararını verecektir. 3–5 gün içinde de bu konuda bir toplantı olacak. Pazar günü bir yemek yiyeceğiz, İstanbul’da. İnşallah Hakan Çinemre’de olur, bekleyeceğiz.”

Editör: TE Bilisim