Bolu’da ailesiyle birlikte yaşayan küçük Saliha, kumbarasında biriktirmiş olduğu harçlıklarını bağışlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek oldu.

Haber: Ömer Çetinaslan

Ailesiyle birlikte Bolu’da yaşayan küçük Saliha, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde örnek bir davranışa imza attı. Saliha, 23 Nisan öncesinde biriktirdiği harçlıkları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek oldu.

Küçük Saliha, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit ile birlikte kumbarasında biriktiği paraları saydı. Kumbaradan çıkan 91 TL’yi, Milli Dayanışma kampanyası çerçevesinde bankaya yatırılmak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit ve Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı Yasin Düğen'e teslim etti.

Küçük Saliha, Milli Dayanışma Kampanyasına katılmasının sebebini anlatarak, “Ben de kampanyaya katılmak istiyorum dedim. Çünkü milletimize benim de faydam olsun istedim” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, 23 Nisan öncesinde yapılan anlamlı bağıştan dolayı “Saliha kızımız ve ailesini tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim