Boluspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı beyazlıların Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, dış transferde karşılaştıkları zorlukları değerlendirdi.

Çarıkcı, lobi ve siyasetin devreye girdiğini belirterek; “Boluspor’un itibarı yerinde olsa da lobiler devreye giriyor. Almak istediğiniz bazı oyuncularda lobiler deveye giriyor. Baskı sonucu oyuncular başka kulübe gidiyor. Bu da biraz siyasi güçle orantılı bir durum” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Her zaman olduğu gibi transferde her ne kadar Boluspor’un itibarı yerinde olsa da lobiler devreye giriyor. Almak istediğiniz bazı oyuncularda lobiler deveye giriyor. Baskı sonucu oyuncular başka kulübe gidiyor. Bu da biraz siyasi güçle orantılı bir durum. Ama fark etmez biz bu konuda kim devreye girerse girsin, şu anda kulübümüzün itibarı yerinde. O topçu olmazsa başka topçu vardır. Topçu bitmez. Bizim bu sene yapacağımız transferler İshak Çakmak gibi bu ligde oynamış, tecrübeli, düzgün karakterli oyuncu almak için çok çaba sarf ediyoruz. Önce oyuncunun bu sene oynadığı maç sayısına bakıyoruz, ona göre de transfer komitesi bu konuda karar veriyor.”

 

Editör: TE Bilisim