Bolu’ya yapılması planlanan 396 konutun kura çekimlerinin tarihleri belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Bolu için gerçekleştirilecek olan kura çekimi ilk olarak 7 Mayıs’ta Mudurnu’ya yapılacak 96 konut için gerçekleşecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen 100 bin sosyal konut projesinin kura çekimlerine Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında ara verilmişti. TOKİ Bolu Mudurnu konutları kura çekilişi 7 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Kura sonuçları TOKİ web sitesinde yayınlanacak.

Bolu Merkez’e yapılacak 300 konutunun kura çekiminin 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacağı ve kura çekiminin internetten canlı yayınlanacağı belirtildi. Bolu Mudurnu Taşkesti’ye yapılacak 96 konutunun kura çekiminin ise 07 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 12:00’de yapılacağı ve yine kura çekiminin internetten canlı yayınlanacağı belirtildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bolu için gerçekleştirilecek olan kura çekimi ise ilk olarak 7 Mayıs’ta Mudurnu’ya yapılacak 96 konut için gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim