Bolu İl Müftülüğü 2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları çerçevesinde Bolu Merkezde açılan yatılı yaz kuran kursu öğrencileri ile çeşitli aktivite ve programlarını sürdürüyor.

İl Müftülüğü, görevli personel ile birlikte yaz kursu öğrencileri Abant’ta kahvaltı programı düzenledi.

Öğrencilere yönelik motivasyonu ve birlikteliği pekiştirmek amacıyla Abant’ta yapılan etkinlikte bir araya gelerek top oynama, ip atlama, uçurtma uçurtma ve doğa yürüyüşü yapan öğrenciler daha sonra kursun bahçesindeki mangal ikramına katıldı.

Müftülük yetkilileri yaptığı açıklamada;  “Bolu İl Müftülüğü olarak bizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Öğrencilerimiz yoğun bir tempoda derslerine devam ederken tabi ki zihinsel olarak yorgun olabiliyorlar. Onların bir nebze olsun yorgunluklarını gidermek ve biraz olsun moral vermek amacıyla bu pikniği düzenledik. Öğrencilerimizin bu yapılan etkinlik dolayısıyla mutlu olduklarını gördük. Bu gibi sosyal faaliyetlerin eğitim ve öğretime büyük katkı sağladığına eminiz. İnşallah ileriki günlerde daha değişik programlar ve etkinlikler yapmayı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Pikniğin kendileri için bir sürpriz olduğunu belirten öğrenciler, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu başta olmak üzere kurs yönetici ve öğreticilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim