Danstan, diksiyon eğitimine; platesten, işaret dili eğitimine kadar farklı alanda kurs veren Kuray Kültür Evi, yeni eğitimler için kayıtların başladığını duyurdu.

Haber: Oğuzhan Eke

Günlük yaşantıyı kolaylaştıracak, daha sağlıklı bir hayat sunacak ve iş hayatında yeni kapılar açabilecek eğitimler, Kuray Kültür Evi’nde başlıyor. Bu kapsamda alanında uzman isimler tarafından verilecek derslerle sanat, kültür ve sporda Bolulu vatandaşlara katkı sunmak hedefleniyor.

KİŞİSEL GELİŞİM

Yeni dönem kayıtlarının başladığı eğitimler, kişisel gelişim alanında; İşaret Dili Eğitimi, Diksiyon Hitabet Eğitimi, Çevrimiçi Türk İşaret Dili Eğitimi ile Diksiyon Eğitimi olarak sıralandı.

KÜLTÜREL VE SANATSAL KURSLAR

Kültürel ve sanatsal alanda verilecek kurslar ise; Halk Oyunları, Salsa Bachata, Amigurimi Örgü Kursu, Kağıt Rolyef, Çocuk Dansları olarak belirlendi. Halk Oyunları kursu kapsamında farklı yöre ve kültürlere ait oyunlar sergilenecek.

SPOR EĞİTİMİ

Öte yandan spor eğitimleri de yeni dönemde Kuray Kültür Evi’nde verilecek. Plates ve Fit Dans kurslarıyla eğlenceli vakit geçirilebilir.

Kayıtlar ve detaylı bilgiye Kuray Kültür Evi sosyal medya hesaplarından ve yüz yüze iletişime geçerek ulaşılabilir.

Editör: TE Bilisim