Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’da kurban derisi ve kurban payı bağışları ile ilgili açıklamada bulundu. Özkalem, Ülkü ocaklarının Ramazan ayında ramazan kolisi, fitre ve zekatları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, Kurban Bayramı’nda da hayırsever vatandaşlardan desteklerini beklediklerini söyledi.

Haber: Servet Gökçek

Salgın döneminde zor günler yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara Ramazan Ayı’nda hayırseverler aracılığı ile destek olan Ülkü Ocakları, Kurban Bayram’ında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım edebilmek için hayırsever vatandaşlardan destek beliyor.

“KURBAN DERİ VE ET BAĞIŞLARINA TALİBİZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, her yıl olduğu gibi Ülkü Ocakları’nın Kurban Bayramı’nda da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarından bahsederek, “Her yıl olduğu gibi Ülkü Ocakları olarak bu Kurban Bayramı'nda da Teşkilatımızda bulunan öğrenci kardeşlerimizin önümüzde ki eğitim döneminde ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onların Milli bir şuur ve bilinçle yetiştirebilmek adına, maddi ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için, Milletimizin helal paralarıyla gerçekleştirdiği kurban ibadetinden, cemaat, tarikat ve başka kisveler altında nemalanmak isteyen güruhlara fırsat vermemek adına, bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın Kurban deri ve et bağışlama talip olduk” dedi.

“”HAYIRSEVER VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Özkalem, Ramazan ayı’nda kendilerine emanet edilen ramazan kolisi, fitre ve zekatları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktararak, “Salgın süreci nedeniyle Ramazan ayını oldukça hareketli geçirdik, Ülkü Ocakları olarak bizlere emanet edilen ramazan kolisi, fitre ve zekâtları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun bir çaba harcadık. "Dünyamızı kasıp kavuran salgın aynı zaman da ülkemizi de etkisi altına aldı. Bu nedenle Bolu'da yaşayanlar olarak bizlerde olumsuz bir şekilde etkilendik ve etkilenmeye devam ediyoruz. İnsanlarımız bu süreçte işlerini kaybetti. Maddi yetersizlik içinde olan vatandaşlarımızın bu ortamdan daha az etkilenmesi için bizlerde salgına rağmen il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte sahada yerimizi aldık. Hayırsever vatandaşlarımızın bizlere emanet ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamızı istedikleri gıda kolisini, fitre-zekâtlarını ulaştırdık” ifadelerini kullandı.

“MADDİ VE MANEVİ KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Özkalem, vatandaşların Ülkü Ocakları’na Kurban derilerini bağışlayarak yardım edebileceklerini ifade ederek, “Vatanımızın yegâne bekçileri olan Ülkücü kardeşlerimizin daha sağlıklı ve olumlu koşullarda eğitim almalarına destek olabilmek Ülkü ocaklarına maddi ve manevi katkı sağlamak amacıyla Kurban derilerinizi Ülkü ocaklarımıza bağışlayarak Ülkü evlerimize, Ülkü ocaklarımıza gençliğe katkınızı bekliyoruz. Yaptığımız her şeyi şeffaf ve güvenilir yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Ülkücü Gençliğe sahip çıkmanız, Türk Milletine daha iyi düzeyde hizmet edebilmesine vesile olmanızı sağlayacaktır. Ülkesine ve milletine karşılık beklemeden, çile ve sıkıntı içinde yokluk içinde hizmet eden Ülkü erlerinin başka cemaat, örgüt vs. yapıların ellerine teslim etmemek adına vermiş olduğumuz mücadele de bu kampanyamız çok büyük önem arz etmektedir. Yaptığımız yardımların bizlere kurşun ve silah olarak dönmemesi için yaşasın Ülkü Ocakları” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim