İlimiz Karacasu beldesinde bulunan eski Panaroma Otel, yenilenerek Lal Restaurant & Otel olarak Bolu halkının hizmetine başladı.

İlimiz Merkez ilçesi Karacasu beldesinde bulunan eski Panaroma Otel’in işletmeciliği 14 Burda AVM ve Rezidans 14 proje müdürü Çağatay Çetinbay aldı. Lal Restaurant & Otel olarak yenilenen yüzüyle Karacasu Beldesi Fatih Mahallesi Yarenler Kümeevler Mevkinde Bolu halkının hizmetine başlayan mekanda her Salı ve Çarşamba günü akşamı Alaturka gecesi yapılacak.

Cuma günleri Fatih Acar ile Şamataband’ın, Cumartesi günleri ise sürpriz sanatçıların sahne alacağı Lal Restaurant & Otel, misafirlerine proffosyonel aşçıların hazırlamış olduğu zengin menü içeriğiyle hizmet veriyor. Birbirinden lezzetli mezeler, ara sıcakların olduğu menüde hafta içi ve hafta sonları serpme kahvaltı da misafirlerin damak tadına hitap ediyor.

Mekanla ilgili açıklamalarda bulunan işletme sahibi Çağatay Çetinbay, Esas Gayrimenkul ailesi ile 4 yıllık güzel bir çalışma sonunda memnun bir şekilde ayrıldıklarını ifade ederek, “İlimizin kaplıca turizmi açısından uğrak yerlerinden olan Karacasu beldemizde hizmete kazandırdığımız Lal Restaurant & Otelimizin, hafta içi ve hafta sonu misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerle büyük ilgi çekeceğine inanıyoruz. Hafta içi her Salı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Alaturka gecemiz ile Cuma ve Cumartesi günleri sahne alacak arkadaşlarımızla birlikte müzik ve yemek ziyafetinin doruk noktasına çıkacağı mekanımızda Bolu halkımızı ve ilimize dışarıdan gelecek misafirlerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Nezih ve ferah bir ortamda yemek yiyerek eğlenmeyi isteyen herkesi Lal Restaurant & Otelimize bekliyoruz” dedi.

Lal Restaurant & Otel’de ayrıca 7 bungalov ve 4 otel odası mevcut.

Editör: TE Bilisim