Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde Adana Demispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada yoğun sis sebebiyle 40’ıncı dakikada iptal edildi.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa, Adana Demirspor karşısına; Gökhan, Umut, Göksu, Diarra, Alim, İshak, Yusuf Emre, İrfan, Bentley, Te Vrede, Poepon on biri ile çıktı.

Adana Demirspor ise Boluspor karşısına; Kurtuluş, Erhan, Can, Sezer, Adil, Lingane, Rüstemovic, Lalawele, Umut, Savaş, Mendy on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda pozisyon bulmakta güçlük geçti. Adana Demirspor oyunun başlarında Boluspor’a oranla rakip kaleye daha çok yüklenen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

Boluspor, 25’inci dakikada serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen İrfan Başaran’ın vuruşunu kaleci kornere çeldi. Oyunun 36’ıncı dakikasında karşılaşma yoğun sis sebebiyle durdu. 2 dakika ara verilen karşılaşma tekrar başladı. Maçın 40’ıncı dakikasında oyun tekrar sis nedeniyle durdu. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, iki takımın teknik direktörünün görüşünü alarak maçı iptal etti.

Editör: TE Bilisim