Boluspor, Spor Toto 1.ligin 22.haftasında deplasmanda Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Boluspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Tuzlaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erginer, 4 maç sonra galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını aktararak, “Son haftalarda iyi performans sergiliyoruz ama bunu sahaya ve skora yansıtamıyoruz diye maçın öncesinde de demiştim. Bu maçta bunu skorla da birleştirdik. Maçın genelinde 11’e 11 oynanan ilk 30 dakikada da sahanın hakimiydik ve üstündük. 30’dan sonra da bizim üstünlüğümüzde geçti. Rakibe pozisyon vermedik. Tuzlaspor, play-off kovalayan kadrosu iyi güzel bir rakip. Bu deplasmanda inanılmaz gol pozisyonlarına girdik. Topun tamamen hakimi bizdik. Uzatmalardaki pozisyon harici pozisyon vermememiz pozitifti. Galip geldiğimiz için mutluyuz. 3 gün sonra maç var. Sevinmeye zamanımız olmayacak. O maça hazırlanmamız gerekecek” şeklinde konuştu.

Andaç Gürkan Kocabıyık: "Kırmızı kart görmemiz oyun planımızı bozdu"

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık ise, Boluspor karşısında kırmızı kart görmelerinin bütün oyun planlarını bozduğunu söyledi.

Kocabıyık, müsabakadan 3 puan almak istediklerini belirterek, “3 puan için gelmiştik. Maça dengeli başladık fakat 25’teki kırmızı kart bütün planımızı bozdu ama buna rağmen hemen arkasında Gökcan’ın pozisyonunu değerlendirsek beraberliği sağlayacaktık. Oyuncular 2. yarı reaksiyon gösteriler iyi mücadele ettiler. Eksik oynamak zor, yoruluyorsunuz. Topu rakibe veriyorsunuz. Bu da büyük problem oluşturuyor. Son dakikalarda Özgür’ün yakaladığı pozisyon gol olsa berabere bitecekti. Kuşkusuz 3 puan istiyorduk” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim