AK Parti Siyaset Akademisi, 18 Mart Pazar günü saat 14.00'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın katılımıyla AK Parti Bolu İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda başlıyor.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde yürütülen, Bolu’da 103 kişin kayıt olduğu ve ‘1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı taşıyan Siyaset Akademisi Pazar günü başlıyor.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Dünya 5’ten Büyüktür; 2023 Vizyonu; Yerli ve Milli Ekonomi” konularında eğitimlerin verileceği Siyaset Akademisi’nin 18 Mart Pazar günü Bolu'da başlayacaktır. 26 Ocak tarihine kadar alınan kayıtlar neticesinde 103 kişi siyaset akademisine kayıt oldu. Temel konular arasında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünya 5’ten büyüktür anlayışı, 2023 Vizyonu ile Yerli ve Milli Ekonomi konuları bulunmakta ve bu konular özellikle Dünya’dan örnekler ile somut uygulamalara dayalı bir akademik temelle işlenecek. Teorik ve uygulamalı olarak dersler, Dış Politika, Ekonomi, Türk Siyasal Hayatı Sosyal Medya Kullanımı, Toplumsal Yapı ve Aile Kurumu, Temel Siyasal Kavramlar ve İdeolojileri, Siyasal İletişim, Medya Okur Yazarlığı, Teşkilat ve Organizasyon Yapılanması, İrfan Dersi başlıklarına ek olarak bu yıl Deneyim Paylaşımları bölümünde daha fazla tecrübe ve siyasi hikâyeye birinci ağızdan da şahit olma şansını elde edilecek" ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim