Mevcut AK Parti Bolu İl Başkanı iken Genel Merkez İl Koordinatörlüğü’nde görevlendirilen Nurettin Doğanay, İl Gençlik Kolları Kongresi 6. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Gençler, AK Parti’de sadece makam ve mevkii boşaldığında partinin kapısından içeri girmek isteyenlere müsaade etmeyin. Dün bizimle birlikte olanlara yol açmak için, onlarla birlikte olmak için gayret gösterenleri hiçbir zaman unutmayın” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Mevcut AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörlüğü’nde görevlendirildi. Doğanay’ın görevlendirilmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığı’na kimin aday gösterileceği Bolu kamuoyunda merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından AK Parti İl Başkanlığı için 14 isim öne çıkarken, aday gösterilecek ismin önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Son olarak İl Başkanlığı için aday belirlenme sürecindeyken, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan mevcut AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın konuyla ilgili sözleri ise kafalarda soru işareti bıraktı.

“MAKAM BOŞALDIĞINDA KAPIDAN İÇERİ GİRMEK İSTEYENLERE MÜSAADE ETMEYİN”

Doğanay, gençlere tavsiyeler verdiği konuşmasında, “Gençler, sizlerden özellikle isteğim şudur; 6 yıllık bir İl Başkanı, olarak özellikle belirtmek istiyorum, birliğinizden ve beraberliğinizden asla taviz vermeyin. AK Parti’de sadece makam ve mevkii boşaldığında partinin kapısından içeri girmek isteyenlere müsaade etmeyin. Dün bizimle birlikte olanlara yol açmak için onlarla birlikte olmak için gayret gösterenleri hiçbir zaman unutmayın. Bir olalım, iri olalım ama bizler yolumuza devam edelim. İnşallah 2023 hedefleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızla, Cumhur İttifakıyla hep birlikte yol alacağız, yol almaya devam edeceğiz.

“ALLAH YOLLARINI VE BAHTLARINI AÇIK ETSİN”

Geçen hafta Bolu’da bir temayül yoklaması oldu. Bununla birlikte de AK Parti İl Başkanlığı için Bolu’da 14 tane arkadaşımız geldi ve orada tercihlerini yaptılar. Bugün burada aday adayı olup gördüğüm arkadaşlarımız var. Onlara da sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin.

Editör: TE Bilisim