Bolu Maratonspor Basketbol Yaz Spor Okulunda, 6 ve 13 yaş aralığındaki gençlerin katılacağı çalışmalar 20 Haziran Pazartesi itibariyle başlayacak.

Uzun bir eğitim-öğretim sezonunun ardından okullar 17 Haziran tarihinde tatile giriyor. Öğrenciler 3 ay boyunca tatil süresince dinlenme ve yeni beceriler kazanma imkanı bulacak. Bolu Maratonspor da yaz aylarında eğlenceli ve verimli vakit geçirmek isteyen gençler için yeni imkanları Bolu’ya sunuyor.

Bu kapsamda Basketbol Yaz Spor Okulu çalışmaları 20 Haziran itibariyle başlayacak. Antrenörler Selcan Karasu ve İsmail Özdemir’in yönlendirmeleriyle sürecek eğitimlerde temel hedef, öğrencilerin yaz tatilin de eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak.

6 ve 13 yaş arası gençlerin katılım sağlayabileceği spor okulu hakkında yapılan açıklamada, “Çocuklarımızı pandeminin getirdiği olumsuzluklardan kurtarmak, dijital dünyadan biraz uzaklaştırıp spor yapmasını ister misiniz? Çocuğunuz kişisel ve sosyal ortamlarda kendini daha rahat ifade edebilmesi için sportif faaliyetlere katılımını sağlayın. Eğitimci antrenörler eşliğinde yaz tatilini hem eğlenerek, hem öğrenerek geçirsin. Eğlenerek lisanslı sporcu olma fırsatı elde etsin” denildi.

Editör: TE Bilisim