2021-2022 basketbol yerel ligleri sona erdi. 10 farklı kategoride müsabakalara katılan Maratonspor, 7 kategoride mutlu sona ulaştı.

Alt yaş gruplarında 10 farklı kategoride mücadele eden Maratonspor Kulübü, katıldığı müsabakaların 7’sinde şampiyon oldu. Kalan müsabakalarda 2 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesi elde eden Maratonspor’un yeni sezonda hedefi bütün kategorilerde şampiyon olmak.

Maratonspor’un başarıları şu şekilde:

U16 Erkek Bolu il 1.liği

U14 Erkek Bolu il 1.liği

U14 Kız Bolu il 1.liği

U12 Erkek Bolu il 1.liği

U12 Kız Bolu il 1.liği

U11 Erkek Bolu il 1.liği

U10 Erkek Bolu il 1.liği

U18 Erkek Bolu il 2.liği

U16 Kız Bolu il 2.liği

U14 Erkek Bolu il 3.lüğü

MARATONSPOR BASKETBOL YAZ SPOR OKULU BAŞLADI

Öte yandan Maratonspor Basketbol Yaz Spor Okulu çalışmaları 20 Haziran itibariyle başladı. Antrenörler Selcan Karasu ve İsmail Özdemir’in yönlendirmeleriyle sürecek eğitimlerde temel hedef, öğrencilerin yaz tatilin de eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak.

6 ve 13 yaş arası gençlerin katılım sağlayabileceği spor okulu hakkında yapılan açıklamada, “Çocuklarımızı pandeminin getirdiği olumsuzluklardan kurtarmak, dijital dünyadan biraz uzaklaştırıp spor yapmasını ister misiniz? Çocuğunuz kişisel ve sosyal ortamlarda kendini daha rahat ifade edebilmesi için sportif faaliyetlere katılımını sağlayın. Eğitimci antrenörler eşliğinde yaz tatilini hem eğlenerek, hem öğrenerek geçirsin. Eğlenerek lisanslı sporcu olma fırsatı elde etsin” denildi.

Editör: TE Bilisim