Dönem Başkanlığını Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın yaptığı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Ağustos Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bolu'da gerçekleştirildi.

Bolu’da gerçekleşen toplantıya; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Çöpoğlu, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ve Marmara Kalkınma Ajansı uzman personeli katıldı.

Toplantıda, MARKA'nın Aylık Ekonomik Görünüm Raporu, 2022 Yılı Temmuz Ayı Harcama ve Faaliyetleri, Güdümlü Projeler, MESS Dijital Dönüşüm Yetkinlik ve Gelişim Merkezi Yönümüz Yarın Güdümlü Projesi, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında yapılan, planlanan ve yürütülen projeler, 2022 Yılı 6 Aylık Faaliyet Raporu, 2023 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı, Süresi 6 Aya Kadar Uzatılan Projeler ve Ajansın 2022 Yılı Destek Programları hakkında sunumlar ve değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının Bolu’ya ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Kılıç, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve MARKA Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederken, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirperverlikleri dolayısıyla Bolu Valisi Erkan Kılıç'a teşekkür etti.

Görüş ve önerilerin de dile getirildiği toplantı, dilek ve temennilerin belirtilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilisim