MasterChef Türkiye programıyla tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Bolulu Eray Aksungur, Özel Çağsu Hastanesi’nde ozon tedavisi yaptırdı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

 TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef Türkiye programıyla büyük bir üne kavuşan Eray Aksungur’a, Özel Çağsu Hastanesi’nde ozon tedavisi uygulandı.

Özel Çağsu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Erdal Dilekçi, sağlık kontrolleri için Özel Çağsu Hastanesi’ne giden Eray Aksungur’a, koronavirüs salgını sürecinde bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemli yollarından biri olan ozon tedavisini önerdi.

Daha sonra Aksungur’a, bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanında hücre yenilenmesine de fayda sağlayan ozon tedavisi uygulandı.

“TEDAVİYE BELLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEĞİZ”

Uygulanan ozon tedavisinin ardından açıklamada bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Erdal Dilekçi, “Bolumuzun gururu Eray kardeşimiz, sağlık kontrolleri için hastanemize gelmişti. Bu süreçte çok yoğun çalıştığı ve bir sürü insanla içli dışlı olmak zorunda kaldığı için bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla kendisine ozon tedavisi önerdik. Uyguladık ve bundan sonra tedaviye belli aralıklarla devam edeceğiz” diye konuştu.

“TÜM VÜCUDA FAYDASI OLAN BİR TEDAVİ YÖNTEMİ UYGULUYORUZ”

Ozon tedavisinin tüm vücuda fayda sağladığının altını çizen Dilekçi, “Sadece bağışıklık sisteminin güçlendirmekle kalmayıp hücre yenilenmesi, vücudun oksijenlenmesi ile birlikte tüm vücuda faydası olan bir tedavi yöntemi uyguluyoruz. Kovid-19 sürecinde de bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bundan dolayı kendisine bağışıklık sisteminin güçlendirecek dozlar uyguladık” ifadelerini kullandı.

“ÇOK MEMNUN KALDIM”

Eray Aksungur ise ozon tedavisinin ardından vücudunda bir rahatlama hissettiğini belirterek, “Başta kararsızdım. Ancak yaptırdıktan sonra, ozon kan ile karıştığında vücuduma bir rahatlama geldi. Çok memnun kaldım. Tedavi tamamen bitince daha mutlu olacağımı düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim