Bolu’da kaba inşaat malzemeleri ile sektöre giriş yapan İlhami Yaman’ın kurucusu olduğu Mazharoğulları Yaman Ticaret, geniş ürün yelpazesi ve Bolu ile çevresindeki satışlarıyla ön planda olmaya devam ediyor. 

Zirai aletler ve kimyevi katı gübre satışlarında da faaliyet gösteren Mazharoğulları, 2002 yılında büyük baş hayvan besiciliğine atılarak 160 baş kapasiteli çiftlik kurup  her geçen yıl büyümeye devam ediyor.

2007 yılında Mazharoğulları İnş. Mah. Nak. Hayv. Zir. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak adını değiştiren firma, 220 baş kapasite ile “kurbanlık büyükbaş hayvan” satışlarında Bolu markası olarak kendini göstermekte.

İnşaat sektöründe Bolu’nun ilk Telehandler Teleskopik Vinci ile katlara malzeme çıkarma hizmeti gerçekleştirdiklerini söyleyen İlhami Yaman “Müşteri ilişkilerini, güven ve dürüstlüğü ön planda tuttuğumuz firmamız, bugüne kadar tüm bölge halkının özellikle kırsal kesim diye tabir ettiğimiz civar köydeki halkın takdirini kazandı. Mazharoğlu’na genel anlamda bakacak olursak; inşaat malzemeleri, hayvancılık, ziraat, mahrukat ve nakliyat şeklinde 5 ana kalemde toplayabiliriz. Yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren firmamız her geçen gün hızlanmaya devam ediyor. Belki havalı ve süslü raflarımız yok lakin güler yüzümüz ve samimi müşteri ilişkilerimiz var. Bolu’ya her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için güçleniyor ve sizlerle büyüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim