Bolu’da kaba inşaat malzemeleri satışı yapan İlhami Yaman’ın kurucusu olduğu Mazharoğlu,  Coronavirüsün Türkiye’de ortaya çıkması sonrasında mağazada ve depolarında dezenfekte çalışması yaptı.

Türkiye’de coronavirüsün görülmesi üzerine ülkede önlemler üst düzeye çıkarılırken, Bolu’da kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Mazharoğlu İnşaat, mağaza ve depolarında gerekli önlemleri alarak hijyen ve dezenfekte çalışması yaptı.

7/24 BOLU HALKINA HİZMET VEREMEYE DEVAM EDİYOR

Mazharoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yaman, koronavirüs mücadelesi kapsamında yaptıkları çalışmalardan söz ederek, ““Değerli müşterilerimiz Ülke ve milletçe geçirdiğimiz şu zor günlerde Koronavirüs COVID-19 bulaşıcı hastalığın etkisini hayatımızın her alanında görmekteyiz. Gerekli hijyen ve koruma kurallarına dikkat etmek paniğe kapılmaktan daha etkili olacaktır. Bu anlamda mağaza ve depolarımızda aldığımız hijyen ve dezenfeksiyon önlemleri ile hizmet vermeye devam ediyor olacağız. Bununla birlikte 65 yaş ve üstü müşterilerimize kapıda ödeme yöntemiyle 7/24 hizmet vermekten mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim