Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda Muhtarlara iftar daveti verildi.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak, Emine Erdal ve İlhan Serçe tarafından köy ve mahalle muhtarlarına iftar daveti verildi. Davete Vali Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve şube müdürleri, Muhtar Dernekleri Başkanları ile birlikte çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Ezanın okunması ile birlikte açılan orucun ardından yaptığı konuşma ile muhtarlara seslenen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, yerel yönetimler olarak her zaman muhtarlarla işbirliği içinde olduklarını söyledi. Köy ve mahallelerdeki sıkıntıları muhtarlarla birlikte çözdüklerini ifade eden Yüceer, “Biz her fırsatta muhtarlarımızın hizmet ortaklarımız olduklarını dile getiriyoruz. Muhtarlarımızdan gelen her türlü talebe dönük yapıcı adımlar atmanın gayreti içerisindeyiz. Köylerimize asfalttan altyapıya kadar her alanda önemli çalışmalarımız oluyor. Bu çalışmalarımızı sürdürürken Muhtarlarımıza soruyor, danışıyor ve görüş alıyoruz. Hangi köyün, hangi mahallenin, hangi sokağın, ne gibi bir sorunu var biliyoruz. Muhtarlarımız halkla sürekli iç içe, sorunları biliyor, bizlere iletiyor. Özel İdaremizin ilgili birimindeki arkadaşlarımız da sorunu çözüyor. Bu bağlamda sorunların çözümünde gerekli kurumlarla da sürekli istişare halindeyiz. Netice itibarıyla hepimiz Bolu’nun gelişmesi için Bolu’ya hizmet için çalışıyoruz. El birliği ile daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyor,  iftar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yemeğin ardından Başkan Yüceer ve Meclis Üyeleri konuklarını tek tek uğurlayarak, iftara katılan davetlilere teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim