Bolu İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, Bolu İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve belediye meclis üyelerine tepki gösterdi. Aydın; “İYİ partiyi biz sizin CHP meclis üyesi olun diye kurmadık. İYİ PARTİ Bolu il Başkanı! Unutma ki o koltukta Sn. Meral Akşener" i temsil ediyorsun. Oturduğun koltuğun hakkını ver hakkını..." dedi.

HABER: Aslı Akış

İYİ Parti Bolu Eski İl Başkanı Mehmet Aydın, sosyal medya hesabından İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partilerine dönmeyen İYİ Parti meclis üyelerine ağır bir dille eleştiri yaparak paylaşımda bulundu.

PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Mehmet Aydın facebook paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bolu’da, İyi Partinin kontenjanından belediye meclis üyesi olan muhteremler... 31 Mart seçimleri biteli 3 ay oldu. Millet ittifakı nezdinde seçimlere girilmiş ve Bolu da da değişim gerçekleştirilmiştir. Bu başarıda belediye başkanlığı seçimi olarak düşünüldüğünde İYİ Partinin katkısı büyüktür.”

“PARTİNİZE DÖNMEMENİZİ İZAH ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Paylaşımında istifa edip partiye geri dönmeyenleri de hedef alan Aydın; “Tüm Türkiye’de İttifak adayı olarak seçilen arkadaşlar partilerine dönmüş olmasına rağmen Bolu’da partinize dönmemenizi izah etmek mümkün değildir. CHP Kontenjanından girseydiniz daha iyi olurdu” açıklamasında bulundu.

İL BAŞKANINA SESLENDİ

Aydın son olarak ise İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’a seslenerek; “İYİ partiyi biz sizin CHP meclis üyesi olun diye kurmadık... İYİ PARTİ Bolu il Başkanı! Unutma ki o koltukta Sn. Meral Akşener" i temsil ediyorsun. Oturduğun koltuğun hakkını ver hakkını..."ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim