Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Orta Okulunun Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediği kermese katılmak üzere Gerede’ye gelen Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Ramazan Dede Bilgievini ziyaret etti.

Haber: BMA

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Orta Okulunun Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediği kermese katılmak üzere Gerede’ye geldi. Yılmaz kermesin ardından Gerede Belediyesi bünyesinde bulunan Ramazan Dede Bilgievini ziyaret etti. Gerede İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve daire amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bilgievi Müdürü Baki Sungur ve Bilgievi öğretmenleri yapılan çalışmalar hakkında HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’a bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar HSK Başkan Vekili Yılmaz’ın ziyareti ile ilgili, “Sayın Başkanım; ücretsiz olarak burada donanımlı branş öğretmenlerimizle öğrencilerimize dersler ve kurslar veriyoruz. İngilizce ve Matematik kursları açıyoruz.  Eğitime olan desteklerimizle çocuklarımızın geleceğine dair katkılarda bulunuyoruz. Kitap okumalarını teşvik ediyoruz. Güvenli internet kullanımı sağlıyoruz. Velilerimize dönük programlar yapıyoruz. Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle beraber burada yetişkinlere yönelik Ahşap Boyama, Deri Tasarım kursları binamızda gerçekleştiriliyor. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız” diye konuştu.

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ise güvenli internet kullanımı ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılması projesinin çok güzel ve özel olduğunu ifade ederek öğrencilere verilen katkılardan ötürü Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bilgievi öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

Editör: TE Bilisim