İlçelere desteğini artarak sürdüren Bolu Belediyesi, Aşçılar Diyarı Mengen’de asfalt çalışması yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İzzet Baysal Vakfı’nın Mengen’e kazandırdığı BAİBÜ Mengen Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nün bağlantı yollarını asfaltlayarak, Cumartesi günkü devir teslim törenine hazır hale getiriyor.

2022 yılına da hızlı bir giriş yapan Bolu Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Bolu Belediyesi, Mengen Belediyesi ile yaptığı protokol doğrultusunda cumartesi günü devir teslim töreni olan BAİBÜ Mengen Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nün ulaşımını sağlayan İzzet Baysal Caddesi’nin yolunu törene hazır hale getirmek için hummalı çalışma yürüyor.

İlçede günlerdir yoğun bir çalışma yapan Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım çalışmalarını tamamlanmasının ardından, bugün de asfalt serimine başladı. Asfaltlanacak yolun ilk etabı olan yaklaşık 750 metre uzunluğundaki bölümde Bolu Belediyesi ekipleri sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Editör: TE Bilisim