Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu mezuniyet törenini düzenledikleri iftar programıyla birleştirdiler.

Mezuniyet töreninin iftar yemeği ile birleştirildiği programa Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Şener, Eğitim Birsen Bolu Başkanı Ahmet Koçak, okul öğretmenleri ve aileler katıldı.

8.sınıf öğrencilerinden Hafız Mehmet Yavuzyılmaz’ın, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda dönem birincisi Nagehan Dilara Öztürk, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz konuşmasında; “Mezuniyet töreninizi normal formattan farklı olarak iftarla birleştirip güzelleştirmişsiniz. Şu anda İmam Hatiplerde okullaşma oranımız %20 seviyelerinde; bizim amacımız bunu %25 seviyelerine çıkarmak. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bolu’da 6 öğrencimiz TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaptı. Bu öğrencilerimizden birinin de bu okulumuzdan olmasını sevinçle karşılıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından okuldan dereceyle mezun olan öğrenciler Nagehan Dilara Öztürk, Muhammed Bahadır Yeğin ve Fatma Zehra Tekin’e Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve Şube Müdürü Levent Şener tarafından ödülleri verildi.

8.sınıf öğrencileri ve 7. Sınıf öğrencileri arasında bayrak ve flama töreninin yapılması ve öğrencilerin mezuniyet pastasını kesmesiyle tören son buldu. Akşam ezanın okunmasıyla birlikte davetliler iftar yemeğine geçti.

Editör: TE Bilisim