Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Ülkü Ocakları Ramazan Bayramı nedeniyle parti binası önünde bir bayramlaşma töreni düzenledi. MHP İl Başkanlığında bir araya gelen partililer, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

Haber Servet Gökçek

Bayramlaşmaya,  MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Bolu Milletvekili adayları Adem Evcil ve Sema Kışlak, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Parti Binasında basın açıklaması yapan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, bayramlaşmak için MHP Bolu İl başkanlığına gelinmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başaran; “Rahmet ve bereket ayını sevin ve muhabbetle bitirdik ve bayramımıza kavuştuk. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabbim sizleri nice hayırlı bayramlara ulaştırsın. Bugün bayramlaşmak için Milliyetçi Hareket Partisinin kapısı akın akın doluyor. Çok mutluyuz. Bu Milliyetçi Hareket Partisinin Bolu’daki büyüyüşünün, ilerleyişinin ve MHP’nin vekillerine olan sevginin, muhabbetin ve güvenin bir teminatı ve göstergesidir. İnşallah 24 Haziran akşamı yine hep birlikte il binamızda kutlama için hepinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından parti binası önünde ikramda bulunuldu ve son olarak toplu fotoğraf çekildi.

Editör: TE Bilisim