Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı, “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı kapsamında 23 araçlık konvoyla Mudurnu’ya gitti.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Teşkilatı, “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı kapsamında bugün Mudurnu’ya gitti.

MHP Bolu Teşkilatı, saat 10.30’da otoyol gişelerde programa katılacak olan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Genel Merkez MYK Üyeleri Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener’i karşıladı ardından 23 araç ile konvoy halinde Mudurnu’ya hareket etti. Mudurnu’ya ulaşan teşkilat mensupları saat 11.15’te Mudurnu Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Programın devamı işe şu şekilde planlanıyor;

13.00: Cuma Namazı

14.00 Öğle Yemeği

15.00: Tarihi Çarşı Esnaf ziyareti

16.30: Kahvehane programı

Konvoy ile adeta bayram havası yaşayan partililer 4 Şubat (yarın) Merkez ilçe Yukarıçarşı esnaflarıyla ve Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya gelecek. Son olarak MHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Ülkü Ocakları ziyareti ile program sona erecek.

“ADIM ADIM 2023…”

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, konvoy olarak yola çıktıkları videoyu sosyal medya hesabından yayınlayarak, “MHP Bolu İl Başkanlığı olarak Mudurnu İlçemize hareket ediyoruz. Adım Adım 2023… Ahilerle gününüz bereketli olsun…” sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim