MHP Bolu Teşkilatları, 31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmalarına Göynük'te Akşemseddin Hazretlerini ziyaret ederek dualarla başladı.

Göynük ziyaretine, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, Göynük belediye başkan adayı Ahmet Çankaya, Dörtdivan Belediye Başkan Adayı Durmuş Ünal, Gerede Belediye Başkan Adayı Ramazan Güler, Karacasu belde belediye başkan Adayı Halit Belen katıldı.

MHP Belediye Başkan adaylarının ve parti teşkilatlarının katıldığı ziyarette konuşan İl Başkanı Cihan Başaran; “ Biz Belediye Başkanlığı hizmetini, Allah yolunda hizmet olarak benimsedik. Halkımıza, hakkaniyet ile hizmet ederek, onların huzur ve refaha kavuşmasını sağlamak istiyoruz. Gelişmiş ve kalkınmış şehirleşme için çalışacağız” dedi.

Başaran konuşmasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisinin seçime hayırla başlaması için ilk başlangıç yerini Göynük seçtik. Mübarek Akşemseddin Hazretlerinin kabrinden, onun himmetleri ve dualarıyla yola çıkalım dedik. Sizlere Belediye Başkanı adayı olarak, Sayın Ahmet Çankaya’yı getirdik. Göynük İlçemizin yeniden güzel günlere kavuşması, bir turizm cenneti olması ve bir kalkınma hamlesi yapması için başkanımıza sahip çıkın. Göynük Belediyemizi başkan adayımıza emanet edin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim